Egészség, sorozatok

Egészség (2.) A 2-es típusú cukorbetegség kezelhető?

Sok ismerősömre igaz, hogy már évek óta cukorbetegségben szenved. Ez nekik nagy problémát okoz a mindennapokban. Mivel tudom, hogy nem csak néhány emberről van szó, hanem az egyik hírhedt népbetegségről “értekezünk” ebben a blogban, ezért az alábbi cikket, aminek a linkjét megadom, egy kissé átváltoztatva, lerövidítve átmásoltam, hogy ha eltüntetnék az internetről, akkor ebben a blogban meglegyen a nyoma:

“A Nemzetközi endokrinológus konferencia a kettes típusú cukorbetegség magyar kezelési módszereit a páciensek életére nézve veszélyesnek nevezte! 

Felszólította minden magyar diabéteszes beteget ÖNÁLLÓAN áttanulmányozni a kettes típusú cukor betegség modern kezelési módszereit, mivel a magyar orvosok eltitkolják előlük az európai tudomány eredményeit.

Kettes típusú cukor betegség már 15 éve gyógyítható! A teljes gyógyulás valószínűsége 95%.

Május 15-én a cukor betegségről szóló nemzetközi konferenciát tartották meg (XV Endocrinology and Diabetes CONFERENCES) Sorrentóban (Olaszország) 2019 év május 11-től május 16-ig. Konferencián 116 országból vettek részt az egészségügyi dolgozók.

A konferencián keményen bírálták a magyar egészségügyi intézkedéseket a saját cukorbeteg állampolgáraival szemben, és felszólították a kormányt megállítani a

«NÉPIRTÁST AZ OLIGARCHÁK JAVÁRA”.

A konferencián minden részt vevő országnak kiosztották a felmérést, amelyben láthatóak voltak az országok eredményei az endokrinológiai megbetegedések kezelésével kapcsolatban (ide értve a cukor betegséget is).

Magyarország a legalacsonyabb értékelést kapta. Feljebb a listán szerepeltek még Venezuela és Moldova is.

Mi történik az endokrinológiával Magyarországon? És miért európai orvosok aggodnak a magyar cukorbetegekért?

A konferencia elnöke, a híres ausztriai endokrinológus, nemzetközi endokrinológusok szövetség vezetője, Dániel Kendoff beleegyezett egy kis interjúba.

  • A felmérések alapján világszerte a cukor betegek száma csökken, Magyarországon, pedig, nő. A gyógyszeripar számára ez csak jó – minél több a beteg, annál több a vásárló, aki képes kiadni az utolsó fillérjét is, hogy kigyógyuljon a cukorbetegségből.
  • Mit tud tanácsolni ebben a helyzetben magyar cukorbetegeknek?
  • Önállóan kezeljék magukat és ne hallgassanak az orvosokra. Jelenleg ez az egyetlen megoldás. Most megpróbálom elmagyarázni a nyugat-európai hozzáállás lényegét a cukorbetegség kezelése terén. Ezután pedig, elmondom, mit tudnak tenni konkrétan a magyar cukorbetegek.

Az alapvető feladat bármely antidiabétesz terápiában az, hogy normalizáljuk a vér glükóz tartalmát. Ezt kétféle módon tehetjük meg. Első: megemelni az inzulin szintet a szervezetben (inzulin-bevitel kívülről elavult kezelési módszer, melyet az összes fejlett országok közül csak Magyarországon alkalmazzák). Második – megerősíteni a magas glükóz felbomlási folyamatot, vagyis úgy cselekedni, hogy kevesebb inzulin szint mellett több glükóz bomoljon fel…”

 

“…Nézzék meg a módszer lényegét. Megpróbálom egyszerűen elmagyarázni. Glükóz felbomlásánál speciális „katalizátorokat” alkalmazunk. Ebben a folyamatban a legjobb katalizátornak számít alfaciferol (D vitamin speciális formája).

Ez az anyag képes MEGERŐSÍTENI A GLÜKÓZ FELBOMLÁSÁT TÖBB, MINT 7-SZERESÉRE! Ami elvezet a vércukor szint normalizálásához. Ennél a módszernél a glükóz teljes felbomlásához jelentősen kevesebb mennyiségű inzulinra van szükség – a legtöbb esetben általában elegendő annyi, amennyit a maga szervezet termel ki.

És mi még az, ami olyan jó ebben a módszerben? Az alfaciferol terápia alkalmazásánál (pontosabban a készítmények, melyek tartalmazzák) normalizálódik a hasnyál mirigy működése – KETTES TÍPUSÚ DIABÉTESZ TELJESEN ELMÚLIK. Igen, ez nem egy gyors folyamat, bele telik akár fél vagy egy évbe is, de az ember olyan egészséges lesz, mint ezelőtt.

Mit jelent, hogy egészséges? Ez az jelenti, hogy TELJESEN eltűnnek a cukorbetegség tünetei, többé nincs szükség ellenőrizni vércukor szintet és félni, hogy a diabétesz tönkre teszi a szervezetét belülről. Ez meghosszabbítja az élet tartamát 10-15 évvel!

Az alfaciferol feltalálásáért svájci tudósok még 2003 évében Nobel díjat kaptak. Jelenleg ez az alap kezelési módszer a kettes típusú cukor betegség ellen Európában.

– De a magyar gyógyszertárakban nincsenek készítmények, melyek tartalmazzák az alfaciferolt. Így van?

– Igen. Erről van szó. Az oligarchák, melyek felvásárolták a magyar egészségügyet, egyszerűen nem engedik ezeket a készítményeket a piacra dobni. Magyar orvosok azt állítják, hogy a fenti kezelési módszer kevésbé hatékony. Az egész világ gyógyul, a felmérések adatai nagyszerűek, maguk a készítmények elérhető áron kaphatók a lakosság számára, de nekik ez kevésbé hatékony? Mindannyian értjük azonban, hogy mi és ki áll e mögött. Pénz… nagy pénz. De az emberek szenvedésével nem foglalkozik senki sem.

Viszont van egy jó hír. Magyarországon van egy készítmény, mely tartalmazza az alfaciferolt. A készítményt kifejlesztették Budapesten, a Nemzeti Orvosi Endokrinológiai Centrumban. Ez az egyetlen intézmény az országban, mely ellenáll a magyar oligarcháknak és „ nem úgy táncol, ahogy ők fütyülnek”. Az intézetben világszínvonalú tudósok dolgoznak.

Az általuk kifejlesztett készítmény neve Suganorm, nem csak hogy megfelel a nyugat-európai normáknak, de néhány mutatója felül is múlja a nyugat-európai, hasonló készítményeket. Alciferolon kívül Suganorm tartalmaz még körülbelül 40 vitamint, mikro- és makro- elemeket, melyek jótékony hatással bírnak a cukorbetegekre.

Hogyan tudunk hozzájutni a készítményhez?”

Persze mindenkinek felhívom a figyelmét, hogy nézzen utána minden gondolatnak, mert az internet sok mindenre jó, ám az ellenkezője is igaz lehet. Én csak egy lehetséges megoldásról adok hírt nektek, de nem teszem tűzbe a kezem ezért.

Persze ha valóban szenvednék ettől a betegségtől, és kipróbálnám a saját bőrömön a fenti gyógyszert, akkor már hiteles lennék, de hála Istennek, makk egészséges vagyok.

Gyógyulásra fel!

 

Mint tudjuk, az egészség eléggé összetett dolog, hiszen ebben benne van a lelki, testi és szellemi egészség, amikor harmóniában vagyunk magunkkal és a külvilággal. Csak érintőlegesen foglalkozok ezzel az óriási témával. Olyan vagyok, mint egy madárka, csak kicsiket csipegetek, de ez a tevékenységem is lehet gondolatébresztő.

És most már mehettek pancsizni:

 

Az alábbi blogomban pedig megnézhetitek, hogyan lehet eltölteni egy igazi, vérforraló szombat délutánt!

Clau 2. Ki itt belépsz, hagyj fel azzal is, amid nincs!

Clau 3. Még ezt az utolsót… 

Clau 4. Clau Szülinapi meglepetések sora 

Clau 5. Magyar táncosok a kínai VB-én 

Clau 6. Azok a csajok – na, és persze Clau és én!

(Gyakorlatilag Clauval karöltve tevékenykedünk az egészségünk megtartásában. Annyi különbséggel, hogy az én profilom a lelki egészség megszerzése.)

Egészség (2.) A 2-es típusú cukorbetegség kezelhető?

 

marasimo@gmail.com

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted! 

INSTAGRAM: simonmara54

 

 

 

You must be logged in to post a comment.