Blog, Dubai, sorozatok

Dubai (6.) “Anya, ott van az octopus”

(Octopus jelentése: polip. A címben szereplő, ragyogó arccal előadott felkiáltó mondat Kriszta száját hagyta el. Hogy mikor? Talán kiderül valamelyik videóból.)

Amikor az embernek gyermeke születik, akkor mindenféle ellenvetés nélkül visszamehet a boldog gyermekkorba, amikor minden apróságnak, egy agyon-nyúzott szőr nyuszinak is tiszta szívből tudott örülni.

És többek között ezért üzenem fiatal nő társaimnak, hogy változtassák meg gondolkodásukat a gyermekvállalással kapcsolatban. Ne engedjék, hogy eljegesedjen a szívük az által, amiért önös érdektől vezérelve nem vállalnak gyermeket.

Hogy miért mondom ezt, amikor pont Dubaj érdekességeit ecsetelem? Mert Krisztinán, a kis filippino menyemen is ezt látom beigazolódni, hogy gyermekáldással teljesednek ki a nők, és kerül minden a helyére. Ifjú anyaként jövünk rá a nagy igazságra: szüleink, legfőképpen édesanyánk mennyit bajlódott velünk annak idején, hogy ember legyen belőlünk.

Na! Most már dubajozhatunk, hiszen ezért repültetek rá erre a blogra. Nem igaz? Ha már “itt vagyunk a Global Village-ben, akkor egy kicsit maradjunk: 

Ám még sem járjuk körbe a témát, mert akkor csak elkapkodnám az egészet. Tehát a következő blogomban már teljesen ki fogom bontani természetesen. Igaz, már egy-két ígéretet tettem nektek Dubajjal kapcsolatban, de előbb-utóbb mindenre sor kerül.

Hogy stílszerű legyek, az alábbi fotóval búcsúzom tőletek, ahol a két nagymama látszik két szélről, középen Kriszta a kisfiával:

 

 

Dubajról megírt blogok:

1. (De kérem, én nem tudok ukrán nyelven!)

2. (Oxigénhez jutni “Félrelépésre” nincs lehetőség!)

3. (“Félrelépésre” nincs lehetőség!)

4. (Dubaj a daruk országa (is)

5. Bollywood parks – látványban gazdag

marasimo@gmail.com

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted

INSTAGRAM: simonmara54

Write a Reply or Comment

Your email address will not be published.