„Janka” kalandjai (10) Ki az a bögyös nőci?

 

(Ismétlésképpen: ha „Janka” idézőjelben látható a címben, akkor az azt jelenti, hogy a Janka férfi. Mert nemcsak a nőknek lehet problémáik a szerelem útvesztőjében, hanem a férfiaknak is. Tudom, ezzel nem mondtam újat.)

A net hihetetlen, végtelenített vadászmezőt, terülj-terülj asztalkát jelent egyes net patkányoknak.

Kihasználják a tudatlanságot, azt, hogy a sötétségben való kotorászás művészetébe sokan nem látnak bele, agyukkal fel sem fogják, hogy egyesek mire képesek.

Na, és megint mit vesznek célba? Persze, hogy azt! Az emberi gyengeséget! Azt célozzák meg!

 

 

Vegyünk egy kanszolidált férjet, aki beállt a sorba, nap mint nap elmegy dolgozni, a főnökével hol jóban, hol rosszban van, a haja kezd kihullani – főleg a fejtetőn. Az asszony hízásnak indult, és már második gyerekkel terhes amúgy is. Őnagysága fő foglalkozása: nyűgös. És úgy érzékeli Árpád, hogy ha valami olyasmit kérne tőle, ami az ő komfort érzetét növelné, rögtön van valami kifogása: a kis Bélának fáj a hasa, lázas, jön a foga stb. stb.

Szóval egyre inkább úgy érzi magát a mi Árpádunk, hogy csak robotolni jó, semmi másra. Na, és itt van az anyósa, aki valóban csak porhanyósan lenne igazán jó. Állandóan piszkálja valamivel, közben szemtől szemben mézesmázos, ám ahogy hátat fordít neki, már fűti Olgát, hogy ő egy nagy, semmirekelő.

Szóval ez nem élet ez így, és bánatát belefojtja a net hűvös-zűrös tengerébe. „Felmegy” egy társkereső oldalra – ezekből Dunát lehet rekeszteni -, és bejelentkezik. Ez pont olyan, mint amikor valaki bemegy egy kocsmába, és kér egy kisüstit.

Mit ad Isten, egy jó kis bögyös, kívánatos hölgy, egy díva, egy álom bombázó telibe találja őt, Árpádot, aki 35 éves létére is már annyira potrohosnak, lottyadtnak érzi magát, mivel csakugyan az. Ugyanis arra már nincs lelki ereje, hogy rendszeresen eddze magát. Szóval ez a nagybögyös nőci, Emancipa megtalálta Árpádot. Árpád pedig nem vette rossznéven.

Ez a nő annyira irreálisan szép volt, amit eddigi élete során nem tapasztalt soha. És rá figyelt. Jujjj!

 

rózsaszínben

 

Beszélgettek, sőt mi több, még a skype-ra is felmentek „egymás-közszemlére”. És reggel lévén, az asszonya még alszik a másik szobában, a kis krapek is, ami kész csoda.

Emancipának még nem volt ideje felöltöznie, egy kis lenge, lepkefingszerű hálóingecskécske van rajta. Oh, ez nem célzatos, de hát meg kell érteni mindenkinek, annyi ideje sem volt, hogy valamit felkapjon magára. Igaz, haja frissen ondolálva, a sminkje kifogástalan…

Már éppen részletezték volna, hogy …hol is tartottam? – amikor benyit a feleség, aki a férje hangjára ébred fel a szomszéd szobában.

  • Ki ez a kis bögyös Maca? -, kérdi, mit kérdi, üvölti, mint a fúria.
  • Ez? – Árpád teljesen zavarba jön, de kivágja magát a bajból – Hát, a barátom.
  • A barátoooooooooooood? – Villámokat szórt a feleség, méltóságában teljesen megtiporva, mert Emancipa sokkal jobban nézett ki, mint ő. Több klasszissal jobban, és rá kellett döbbennie, hogy bizony az utóbbi időkben tökéletesen elhanyagolta magát, tehát egyre kevésbé válik szerethetővé. A féltékenység pörzs szaga fojtogatta a levegőt. A gyerek belebőgött a tudatuk hátsó zugába.

 

Árpád érezte, tudta, hogy a játéknak vége, nem szemlélheti már Emancipa hullámzó kebleit, melyek oly látványt jelentettek számára, mint a sivatagi vándornak az izzó levegőben remegő, csábító óázis képe. Szinte a bőre illatát is érezte. Bearanyozta a napját, ha tudott vele szót váltani.

„Vége mindennek” -, zakatolt agyában, és fáradtan vette fel szemüvegét, amelyet akkor tett le az asztalára, amikor a felesége benyitott a szobába. És pont akkor még Skpype-on volt „barátja” teljes bögy-nagyságban.

Az üstökös, mely gyönyörű ívet írt le a világmindenségben, hidegen hullot vissza az örök sötétségbe.

Ha nem lennék maximalista, most itt befejezném, de itt azért érdemes hozzáfűzni valamit. Mert Árpád egy irtó mázlista alak. Tudjátok! Ugyanis ezek a „kis csibészek” pontosan a házas emberekre vadásznak, a kis munkagüzülőkre, akiknek kijár(na) egy kis kikapcsolódás. És a nagy intim szférába, még az is belefér egy idő után, hogy egy kicsit meztelenkednek, ne adj Isten egy kis net-pettingelés is. És a kis naívak – Árpádok és Jánosok – azt gondolják, hogy mindez a szolgáltastás ingyen van! Nem, semmi sincs ingyen! Az ő két szép, vizenyős szemükért senki sem fog – akár csak – öt percig sem a képernyő előtt lopni a napot. És azért lássunk világosan: Emancipa nem az az Emancipa, amit Árpádunknak vetítettek, mert ő csak egy  csali személyében vakított.

Nem tűnt fel neki, mármint Árpádnak, hogy  Emancipával sosem beszélt személyesen, tehát hangját nem hallotta, mert hogy „rossz a mikrofon”. Egy „vetített” nőci-bombázóval beszélgetett, azaz csetelt.

Valószínűleg egy férfi válaszolt neki. Viszont ha a vetített Emancipa rá tudja venni Árpádunkat egy kis huncutka mozdulatra, olyan kis pajzán mozdulatokra gondolok, a nagy önkivületben – tudjátok -, azt dokumentálják.

Bizony itt minimum ketten vannak ebben a bussines dologban, a másik oldalon. És máris elkezdődhet a jó, kis kövér zsarolás. A többit meg már Ti is tudjátok…

Szóval ezt úszta meg Árpád, akinek vizenyős szemét pára lengte be, mert Emancipa elúszott a net óceánján.

 

Talán már számotokra is (meg főleg nekem) kiderült, hogy Janka kalandjai első- és utolsósorban párkapcsolati problémákról szól. Előzetes részei:

 

Janka kalandjai (1.) Szerelmi oldások (vagy nem)

Janka kalandjai (2.) Biztos vesztes pozíció

Janka kalandjai (3.) Milyen a videó szex? 

 Janka kalandjai (4.) Facebook színekben 

Janka kalandjai (5.) Nem jó időben találkoztunk 

Janka kalandjai (6.) Már úgy hiányzol, drágám! 

Janka kalandjai (7.) Erdőtűz gyufa nélkül 

Janka kalandjai (8.) „Semmi több” 

Janka kalandjai (9.) A szerelem édenkertje

Ha barangolni akarsz a blogom lankáin, megteheted!

INSTAGRAM: simonmara54

(melyet ritkán látogatok)

 

Cikkajánló

77 thoughts on “„Janka” kalandjai (10) Ki az a bögyös nőci?

  1. I need to to thank you for this fantastic read!! I definitely enjoyed every little bit of it. I have you bookmarked to check out new stuff you post…

  2. Can I just say what a comfort to find somebody that really knows what they’re talking about on the net. You certainly know how to bring a problem to light and make it important. More and more people should check this out and understand this side of the story. I was surprised you are not more popular because you most certainly have the gift.

  3. I must thank you for the efforts you’ve put in penning this site. I’m hoping to see the same high-grade content by you later on as well. In truth, your creative writing abilities has encouraged me to get my own, personal website now 😉

  4. Hi, I do think this is a great website. I stumbledupon it 😉 I will come back yet again since I saved as a favorite it. Money and freedom is the greatest way to change, may you be rich and continue to help other people.

  5. I’m impressed, I must say. Rarely do I come across a blog that’s both educative and interesting, and without a doubt, you have hit the nail on the head. The issue is something too few people are speaking intelligently about. I’m very happy I found this during my hunt for something regarding this.

  6. This is a good tip especially to those new to the blogosphere. Brief but very precise information… Thanks for sharing this one. A must read article!

  7. Nice post. I learn something totally new and challenging on blogs I stumbleupon everyday. It’s always useful to read through articles from other writers and use something from their sites.

  8. Your style is unique compared to other people I have read stuff from. I appreciate you for posting when you’ve got the opportunity, Guess I’ll just book mark this site.

  9. Oh my goodness! Amazing article dude! Many thanks, However I am going through issues with your RSS. I don’t know the reason why I am unable to join it. Is there anybody getting similar RSS issues? Anyone who knows the answer will you kindly respond? Thanx!!

  10. I was pretty pleased to uncover this web site. I wanted to thank you for your time for this wonderful read!! I definitely appreciated every little bit of it and i also have you book marked to check out new stuff on your website.

  11. When I originally left a comment I seem to have clicked the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I receive 4 emails with the exact same comment. There has to be a means you are able to remove me from that service? Cheers!

  12. Can I just say what a relief to discover someone that actually understands what they are discussing on the internet. You definitely realize how to bring an issue to light and make it important. More people must check this out and understand this side of your story. It’s surprising you aren’t more popular since you definitely have the gift.

  13. Right here is the right webpage for anyone who wants to find out about this topic. You realize so much its almost tough to argue with you (not that I actually will need to…HaHa). You definitely put a new spin on a subject which has been written about for ages. Great stuff, just great!

  14. you are really a good webmaster. The web site loading speed is incredible. It seems that you are doing any unique trick. Furthermore, The contents are masterpiece. you have done a fantastic job on this topic!

  15. Hi just wanted to give you a brief heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly. I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different browsers and both show the same results.

  16. I have been absent for a while, but now I remember why I used to love this site. Thank you, I’ll try and check back more often. How frequently you update your site?

  17. Hiya! Quick question that’s entirely off topic. Do
    you know how to make your site mobile friendly?
    My site looks weird when viewing from my iphone.
    I’m trying to find a theme or plugin that might
    be able to correct this issue. If you have any suggestions,
    please share. Thanks!

  18. Superb blog! Do you have any tips and hints for aspiring writers?
    I’m hoping to start my own site soon but I’m a little lost on everything.
    Would you advise starting with a free platform like WordPress or go for a paid option? There are so many
    options out there that I’m totally overwhelmed
    .. Any ideas? Thanks!

  19. What’s up, the whole thing is going nicely here and ofcourse every one is sharing data, that’s genuinely good,
    keep up writing.

  20. I know this if off topic but I’m looking into starting my own weblog and was wondering what all is required to get set up?
    I’m assuming having a blog like yours would cost a pretty penny?
    I’m not very web savvy so I’m not 100% sure. Any recommendations or advice would be greatly appreciated.

    Kudos

  21. I simply couldn’t depart your website prior to suggesting that I really loved the standard information a person provide for your
    guests? Is going to be again incessantly in order to check out
    new posts

  22. Outstanding post but I was wondering if you could write a litte more on this subject? I’d be very thankful if you could elaborate a little bit more. Thank you!|

  23. Magnificent items from you, man. I’ve have in mind your stuff prior to and you’re simply too excellent. I really like what you have acquired right here, really like what you are stating and the best way by which you are saying it. You’re making it enjoyable and you continue to care for to keep it smart. I cant wait to learn much more from you. This is actually a wonderful website.|

  24. Hello! I know this is somewhat off topic but I was wondering which blog platform are you using for this website? I’m getting tired of WordPress because I’ve had problems with hackers and I’m looking at options for another platform. I would be fantastic if you could point me in the direction of a good platform.|

  25. Way cool! Some very valid points! I appreciate you penning this write-up and the rest of the site is also really good.|

  26. I’ve read some just right stuff here. Certainly worth bookmarking for revisiting. I wonder how a lot effort you put to create this kind of magnificent informative website.|

  27. Hi my friend! I want to say that this article is amazing, nice written and include approximately all important infos. I would like to peer more posts like this .|

  28. Good way of describing, and fastidious piece of writing to get facts on the topic of my presentation topic, which i am going to present in school.|

  29. Thanks for helping out, wonderful info. „Considering how dangerous everything is, nothing is really very frightening.” by Gertrude Stein.

  30. Pretty nice post. I just stumbled upon your blog and wished to say that I’ve truly loved browsing your blog posts. After all I will be subscribing on your feed and I hope you write again soon!|

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük