Janka kalandjai (7.) Erdőtűz gyufa nélkül

  • Hogyan akar valaki erdőtűzben gyönyörködni, ha még egy gyufát sem gyújt meg? -, kérdezte Janka tőlem, aki az internet hálóján kifogott egy szlovák gyereket.

 

  • Valóban igaz, nem elég megfogni valakit, de megtartani is kell, ami sokkal nehezebb. Egy férfi-nő közötti kapcsolatnak olyannak kell lennie, mint egy feszített víztükrös tangónak.
  • Na, ezt jól megmondtad -, nevetett kesernyés, karcosan, gurgulásan Janka. Amikor nevet, megszépül, és ilyenkor a lelkét is szebbnek látom. – Felkeltette bennem a kíváncsiságot ez az ötven éves férfi. Amszterdamban él már 23 éve, és taxizással foglalkozik. Állítólag a bátyjával él együtt. De én ezt egyszerűen nem hiszem.
  • Épp pár perccel ezelőtt néztem végig egy tangót részletekbe menve, ahogy a férfi fogja a nőt és ahogyan elereszti a kezét, de amikor az kicsusszanna a kezei közül, megérinti medúza szerűen, áramütéses jelleggel, és visszahúzza őt. Meg tudok őrülni ezektől az izgalmas mozdulatoktól, ahogy a férfi tenyere végig siklik a nő karjának belső részén, majd a nő hattyú nyakán landol. Tisztára begerjedek az ilyen jelenetektől. Egy tangó például olyan, mint egy tökéletes szeretkezés. Tudod, órákig tudnék beszélni a videó csak egyetlen percéről is. Gondolj csak bele, amikor egy férfi tud lágy lenni, mint egy omlós kalács és tud lenni kemény, mint az acél penge… S mindezt úgy alkalmazza, hogy tudja, mikor mit kell tennie. Igen, ehhez már lelki intelligencia is kell. De most ez nem lényeg, mióta ismeritek egymást? -, teszem fel ezt a fontos kérdést.
  • Két hete. Még olyan nagy érzelmi gubanc nincs köztünk, de bírom benne, hogy egy fajta lezserség jellemzi. Na, nézzük csak -, vonja össze szemöldökét Janka, és hozzá egy kicsit csücsörít is, ami azt jelenti, hogy erősen gondolkodik. – Priviben írt, hogy csíp engem. Aranyos képeket küldözgetett. Az angolsága nem valami jó. Kár, mert nem tudok tőle tanulni. Képzeld el, van olyan, aki még nálam is kevesebbet tud. Kamerával akart beszélgetni. Ez szuper, mert akkor nem lehet arról szó, hogy miközben egy úti lapu fűvel beszélgetek, kiadja magát Alen Delonnak. Nem szép gyerek, de mégis van benne valami kellemes, bizsergető nyersesség.
  • Azt hittem, hogy te azt szereted, ha valaki lágy, mint a kelt tészta.
  • Igen, szeretem az olyat is, de egy férfiban kell lenni keménységnek is, egyfajta követelődzőként kell fellépnie, és olyankor olyan, mint egy nagy gyerek. Éreznem kell, hogy figyel rám. Ezt az első alkalommal éreztem is, udvarolt. Aztán tegnapelőtt felhívtam, ő épp vásárlásból jött. Bekapcsolta a videót, és így vezetés közben láthattam, na meg az autó belsejét. Mondtam, hogy nem szeretném, ha balesete lenne, mert elvonom a figyelmét. Ezt kétszer elmondtam, de ő ragaszkodott, hogy vele legyek. Nemsokára haza is ért. Klassz, tágas lakásban él a bátyjával. Felment az emeletre. Én mindent láttam a kamerán keresztül, ahogy kipakolta a cuccokat. Bírom az ilyet, mert olyan, mintha ott lennék vele.
  • Mi van? Nem a bátyjával él együtt? -, kérdeztem aranyos barátnőmet, mert éreztem, hogy ezen a ponton elbizonytalanodik.
  • Hát ez az! Meg fogom mondani neki, ha a bátyjával él együtt, akkor mutassa meg, mert én nem hiszem el. De különben is, ha a bátyjával él együtt, akkor miért szakította meg az „adást”, amikor… Amikor arra buzdított, hogy vegyem le a ruhámat, és már hajlottam is volna rá, de ekkor megjött a bátyja, és vége lett az egésznek.

 

  • Na, és? Ha én lettem volna az ő helyében, én sem akartam volna, hogy a tesóm belekontárkodjon egy olyan kapcsolatomba, ami még inkább hasonlít egy vékony, hártyaszerű jégen való korcsolyázáshoz.
  • Van benne valami -, mondja elgondolkodva Janka. – Másnap viszont – ami nem volt jellemző rá -, láttam, hogy a neten volt, és azt mondta, hogy szabin van egész héten, de lehetett látni, hogy nem foglalkozik velem. Mindig jóval később reagált, mint ahogy küldtem neki egy képet vagy írtam neki valamit. Abszolúte nem foglalkozott velem. Képtelen volt arra az egyszerű kérdésre válaszolni, hogy „what are you doing?” Ez bosszantott. Néha bele-lendült, de aztán el is aludt a láng. Olyan volt, mint amikor a szörfös várja a szelet, hogy végre tova száguldjon messzebb, a tó vizén, de még az a kicsike is eláll.
  • Most mi a fontosabb neked: az előjáték vagy maga, az aktus?
  • Nem jó a kérdés feltevése, mert minden felnőttnek tudnia kell -, kezdte a felvilágosító munkát Janka -, hogy az előjáték, másnéven a szex előtti történések (melyek akár „lassú víz partot mos” vagy mint a „szökőár” olyan), hasonlatosak a sütőlapáthoz, amelyre felhelyezik a megkelesztett pogácsákat, hogy a kemencébe kerüljenek azok. Azt hittem, hogy ráérzett, hogy a zene a gyenge pontom. Még az elején olyan klassz zenés videókat küldött. Most meg azt éreztem, hogy nem udvarol, azt szerette volna, ha én kúszom hozzá. Hát hogy? Küldtem neki egy szexi képet, imádom ezeket egyébként, és rögtön azt kérdezte, „akarom”? Nem elég nekem akarnom, ha nem érzem, hogy ő nálamnál is jobban akar engem. Este megint csak azt kérdezte, hogy „Do you want me”? Na persze, ha egy gyufaszálat sem gyújt meg, lángot sem fogunk sosem látni.

 

  • Na és te levetted volna előtte a ruhádat és anyaszült meztelenül mutatkoztál volna egy idegen férfi előtt?
  • Most viccelsz velem? -, méltatlankodott Janka. – Amikor nudista strandon vannak az emberek, az sem családi vállalkozás. Annyira nagydolgot csinálnak egyesek a pucérkodásból, hát nem anyaszült meztelenül érkezünk a világra? Szerintem ebben nincs semmi pláne. Ő sem takargatta magát, ha arra vagy kíváncsi.
  • Jó, én sem vagyok prűd, csak olyan muris, hogy két hetes ismeretség után már levetitek egymás előtt a ruhátokat.
  • Na, szia, elkezdődött a Barátok közt! -, búcsúzik tőlem barátnőm, aki már ki tudja hány ezredeik részét nézi meg a vég nélküli sorozatnak.

Na, és sziasztok nektek is! Nyugodalmas, jó éjszakát!

Janka kalandjai (1.) Szerelmi oldások (vagy nem)

Janka kalandjai (2.) Biztos vesztes pozíció

Janka kalandjai (3.) Milyen a videó szex? 

 Janka kalandjai (4.) Facebook színekben 

Janka kalandjai (5.) Nem jó időben találkoztunk 

Janka kalandjai (6.) Már úgy hiányzol, drágám!

 Aki igényt tart a további blogjaimra, figyeljen egy kicsit jobban, mert a blogom linkje megváltozott

az alábbira,

tehát nem a régi „csatornán” érkeznek elmés, magvas, meg nem ismételhető okfejtéseim. Legyetek TI IS RÉSEN! Ez nemcsak a férfiakra értem!

 

Cikkajánló

24 thoughts on “Janka kalandjai (7.) Erdőtűz gyufa nélkül

  1. Simply wish to say your article is as surprising. The clarity for your put up is just spectacular and i could assume you’re an expert in this subject. Well along with your permission let me to snatch your RSS feed to keep up to date with approaching post. Thanks one million and please carry on the enjoyable work.

  2. Superb site you have here but I was wanting to know if you knew of any user discussion forums that cover the same topics discussed here? I’d really love to be a part of online community where I can get advice from other experienced individuals that share the same interest. If you have any suggestions, please let me know. Bless you!

  3. Amazing! This blog looks exactly like my old one! It’s on a totally different subject but it has pretty much the same layout and design. Excellent choice of colors!

  4. This is very interesting, You’re a very skilled blogger. I have joined your feed and look forward to seeking more of your great post. Also, I have shared your website in my social networks!

  5. Nice blog here! Also your website loads up fast! What host are you using? Can I get your affiliate link to your host? I wish my website loaded up as quickly as yours lol

  6. I like the valuable information you provide to your
    articles. I’ll bookmark your weblog and test once more right
    here frequently. I am moderately sure I will be told plenty of
    new stuff right here! Best of luck for the next!

  7. Hey there this is somewhat of off topic but I was wanting
    to know if blogs use WYSIWYG editors or if you have to manually code with
    HTML. I’m starting a blog soon but have no coding skills so I wanted
    to get advice from someone with experience. Any help
    would be greatly appreciated!

  8. Hi there i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this article i thought i could also
    create comment due to this good piece of writing.

  9. My brother suggested I may like this website.
    He was once totally right. This submit truly made my day.

    You can not imagine simply how much time I had spent
    for this info! Thank you!

  10. At this time it sounds like Movable Type is the top blogging platform available right now.
    (from what I’ve read) Is that what you’re using on your
    blog?

  11. Greetings! I’ve been following your website for a long time
    now and finally got the bravery to go ahead and give you a shout out from
    New Caney Texas! Just wanted to say keep
    up the great job!

  12. Pretty section of content. I just stumbled upon your blog and in accession capital
    to assert that I get in fact enjoyed account
    your blog posts. Any way I will be subscribing to your feeds and
    even I achievement you access consistently fast.

  13. I relish, lead to I found exactly what I used to be
    taking a look for. You have ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a nice day.
    Bye

  14. It’s hard to come by experienced people on this subject, however, you seem like you know what you’re talking about!
    Thanks

  15. I believe that is one of the so much vital information for me.
    And i am glad studying your article. However should statement
    on few general things, The site style is ideal, the articles
    is truly nice : D. Good activity, cheers

  16. What’s Happening i’m new to this, I stumbled upon this I’ve discovered It positively useful and it has aided me out loads.
    I am hoping to give a contribution & assist
    different customers like its helped me. Good job.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük